Monday, May 10, 2010

tahniah A.F.U 2010



Tahniah...
percussion mmg sentiasa mantap...
thumbsup..
suara no komen...
mest ust amin dah buat yg terbaik...


p/s: tp sy plg suka batch AFU spm05 ^^

11 comments:

Anonymous said...

second,harmoni,base dan yang lain2 dh ok..cume kalau dapat vokal mcm hafiz hamidun,mesti best

wardah safwah said...

em...stuju gak part tu...
vokal mcm hafiz hamidun...dah blh wat group mcm saujana..hehe..

tp rasenye dieorg blm fully practise lg tu..

skg baru bln 5 kn...
harap dpt ke prgkat kebangsaan lg thn ni...

SiLenCeRnaChT said...

wana, cek lagi suka afu batch spm06..=P hahaha

wardah safwah said...

lan...hang suke sbb ade *tutttt* kan2??

hehe...cek gurau ja na..
kekeke^^ -->ni style hang gelak.. hehe

SiLenCeRnaChT said...

mungkin jugak? =P..hahaha.. x de lah..

life mcm mna..? lma x kontek..=)

adilahamzah said...

wana,amboi.... sygnya dia kt SMAP..hak3

wardah safwah said...

to silencernacht:


life mcm tu la,,..makan..tdo...study...ulang2 dlm sehari...hehe

hang camne lak?/ kat tempat baru xkan xdop ape2 crita na..



to adilahamzah:

post yg seblum ni dah ade pasal TAHAP dah...kite kne balance...xleh berat seblah...haha

SiLenCeRnaChT said...

haha..cerita macam tu jugak..tpi kalau nk detail, kena ym la cek oi..kekeke

busy ka skng neh..? dh nk exam lom?

eyh, hg ada tak matan hadith
" barang siapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat, hendaklah berkata baik atau diam, barang siapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat, hendaklah dia memuliakan tetamu,barang siapa yang beriman kepada Allah dan Hari Akhirat, hendaklah dia menghormati jiran tetangga."
=)

aku tgh crik la. x reti dh bhsa arab neh kang klo asek hafal yg terjemahan ja..hehehe

wardah safwah said...

okeyhy..set..
inshaAllah nnt kte ym...tp cek jarang nampak hg onl9 la...

hg da tutup blog ka/
ataw wat blog baru?

ni...hadis yang hg tye tu hadis yg ke 15/40..

hg bukak link youtube ni...
die bc dalam bhs arab...
terjemahan in english..

http://www.youtube.com/watch?v=iMwCuDW3_-g

SiLenCeRnaChT said...

owh, lupa lak . cek dh jrang on ym. kdg2 ja bukak..hehe..x pa2, nnti cek bukak salo, pastu hang buzz bila2 free..=D

tak tutup pun, just tukaq link..lupa lak nk gtau..mulanrizu.blogspot...singgah2 la, even cek tak tuleh apa sangat pn..hehe

syukran2! hehe!

M Waliyuddin Bahza said...

AFU batch SPM '05..
batch ana la tu..hehe