Friday, May 7, 2010

..::inb0x FasA 2::..


assalamualaikum...

kali ni yg bertemakan sahabat..
jom amik iktibar...

"Saat sendirian, aku merindui keriangan teman2ku, Terdetik alangkah baiknya jika mereka ada bersamaku kini, bertemu dalam halaqah penuh mahabbah, dan inzar peringantan serta pengisian jiwa..."
~kak ibah_myfam - kmph15/7/2008

"ikhlas dari naluriku, ..aku rindu jiwa2 yang sering mendidikku, berkongsi masalah denganku, berselisih pendapat denganku, memujukku, bergurau denganku, & meniup semangat kepadaku...ku mohon padaMuagar kau kuatkanlah ukhwah antara jiwa2 kami...krn jiwa ini yang sentiasa menjadikan rindu padaMu tumbuh dalam perjuangn Islam.."
~mardhiah-smapian-27/7/2007

"Dalam kita berukhwah kerana Allah, pasti hati akan diuji, terkadang hingga diri tertunduk lemah, betapa kerdilnya diri dihadapan Allah,tak mampu keseorangan dalammelayari kehidupan... Perlukan teman penyuluh perjalanan yang kabur... itulah perlunya ikatan persahabatan..."
~ida_myfam - kmph - 13/2/2009

"Sahabat...dikau hadiah berharga dari Allah buatku...kita diikat teguh dgn tali aqidah..pastinya xkan terlerai buat selamanya.. rindu sesama kita dititipkan melalui doa pada Rabb..moga rindu dan kasih ini termeterai hingga ke syurga..."
~unknown no.- 18/9/09

~p/s: da mengantuk....

3 comments:

miela said...

i miss u la syg~~ hehe

wardah safwah said...

miela...miss u jugak..^^
ni miela_tahap kan...

miela said...

yelah syg..miela tahap la ni..
ade ye miela len?:(
huuuuuuuuuuuu..hehe