Sunday, October 4, 2009

??

terkesima ++ terkilan

7 comments:

halawatul iman said...

ley?

wardah safwah said...

a'lashan....

terkejut dgn sikap segelintir "jiran" negara yg masih ishtiharkan perang dgn "kita" walaupun mereka sedang ditimpa bencana...

sudahla mereka menolak pertolongn dari pihak kita...

buang masa je...drpd "diaorg" buat mcm tu....lg baik gi tolong "rakyat" sendiri

halawatul iman said...

jgnkan "jiran" negara wardah safwah,"jiran" dalam negara sndiri masih berdarah perbalahannya.

macamane nak betulkan yang luar kalau yang dalam sendiri masih lumpuh?

wardah safwah said...

betul gak tu....
tp at least hargailah pertolongn..
ni sampai bakar bendera ngn jata ngr...

i'm not patriotic...
tp wat baik seharusnye dibalas baik...

gara2 tarian...pulau...n etc..

padahal kita dari rumpun yg sama

yg "kita" pun satu hal (tp x sume la)....

halawatul iman said...

agree with "kita dr rumpun yang sama".

this is all political shits.
kalau media xmgembar gembur keburukan ditokok dengan metafora2 yg menunjukkan seolah2 "jiran" nye seorang musuh, this wastes of silly things surely wont happen.

wardah safwah said...

tapi kan...aku kagum ngn negara kita...

still hantar pasukan SMART utk bantu mereka...mercy...etc

ade juga antara parents student msia kat indon x bg anaknye balik ke msia spy tlg "jiran" kita tu...

ntahla...

炒米粉Ken said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社