Thursday, May 21, 2009

mari sama2 aminkan =)


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah Lagi Maha Mengasihani....

Ya Allah, dengan kesabaran & kemuliaanMu, kami berkumpul di sini dengan niat ikhlas kpdMu, memohon keberkatan dan rahmat dariMu, ...

Sesungguhnya menjelang hari kelahiran sahabat2ku ini, beerti usia semakin meningkat, Jadikanlah kelanjutan usia ini suatu rahmat kepadanya utk terus beribadah kepadaMu, jauh sekali dari terus menderhaka kepadaMu.

Hari2 yang berlalu, jadikan renungan dan pengajaran buat kami.Yang baik dan manis menjadi ingatan. Yang pahit menjadi pengajaran. itulah sebaik2 muhasabah sebagai panduan menghadapi hari yang mendatang.Mudah2han, kehidupan pada hari inidan masa akan datang akan lebih cemerlang daripada masa yang silam.

Ya Allah,berkatilah sisa umur kami.Jadikan umur yang tersisa ini membawa kemaslahatan bagi orang tua kami keluarga kami, dan sekalian umat Islam. Ya Allah, ampunilah segala kelalaian kami.Ya Allah, jadikanlah hari ini keampunan bagi segala dosa kami.Hari yang Engkau gantikan segala kegelapan kepada nur cahaya di hati kami.

ameen.... "quote dari SENJATA MU'MIN oleh Ust HJ Muhidir Hj Tamjis"

p/s: sape2 nak buku ni cuba tye wani_dealova.bagus..tapi xsure ade stok lagi atau tak.. =P

: cek fatin : 29 mei
: cek fateha : 18 mei

*ucapan khas dari adek bongsu dalam kabert0.... =)
*bolognese pun jadi ler... (^_^)

11 comments:

fatihah said...

salam..
hehe..tu gmbr yg kite jalan straight dari sikkah kan??
hihi..

shakkirin awi ya cek wan!!
erk? bolognese??
tnggu f0ndi siap repair..

haha n_n

Anonymous said...

cek wan...syukran awi2..ahaha
mencapub lagi name fatin...ahaha suke2..ngee
aah..btol ckp cek teha..kalo nk bolognese..tggu fondi siap repair~

wardah safwah said...

to cek teha..

yup...ni jalan straight dari sikkah....

pastu makan kat kedai mane ntah...lpas ni mesti dah tak nak gi kedai tu..

lepas tu merewang memerhati keindahan sungai nil--kayuh bot--

lepas two..three ^_^

wardah safwah said...

to cek ten..

tauke fondi cakap die dah tak bukak da...

sebab ade org masak bolognese lagi sedap drpd die...

budak tu duk kat C6...
~ngee~

i'm still waiting
--bolognese..nyummy...--
=P

dealova said...

dr wani@dealova tu yang mahal tu..haha..

kak wana...buku x dah abih ler..byk na permintaan.howt mcm tuan pembekalnye..=p

wardah safwah said...

lar...ye ker...
dah abis..
xpela...byk lagi buku2 panduan doa...
xpun buat ayat sendri... Allah faham ape yg kita nak....
x semestinya doa dlm bahasa arab kan...
yg ptg kite ikhlas berdoa dan yakin bahawa Allah akan perkenankan...
40:60

wani...sedeyhla kak yati sbb die baru je nak order buku tuh...

:(

Anonymous said...

ya wardah..!! izzaiyik??
haha..

eh..kite gi mkn kt mne ek time tuh?
sbb ape xnk gi mkn da kt stu?
*hilang ingatan jap psl kdai tu*

yup! then kayuh2 b0t..
blik umah lenguh2 kaki..kehkeh..

sian yati nk beli buku tuh wana..
hari2 sy nmpk die diam2 belek buku tuh kt ruang tamu..
hihi...

Anonymous said...

ni khas dari yati tuk fatin... ceyh....fatin!!! mne de sy diam2 belek buku tu kat ruang tamu....dlm bilik jerk...hahaha.... haish fatin ni...nampak je pe yg sy wat eh...diam2 suda ler...huhu...

fatihah said...

haha..
sedikit misunderstood di sini..
kehkeh..

yati..its n0t fatin lah who see u tetiam belek buku tu..

but its me!
n_n

wardah safwah said...

s0ri yati...tersalah cakap...

mesti cek paten tu tengah marah.... h0t..h0t....

taten..tite tori yer...tite tak tengaje...tatata

Anonymous said...

tite x malah pon la...tite tuteeee tangat2...
nk bolognese cek wan~~~