Friday, October 31, 2008

cd klas dah siap.....lega....

Ahamdulillah...akhirnya aku dah lunaskan janji aku pd sahabat2 kelas tutorial 4 masa foundation arabic kat UKM hrtu...em...apa janji tu?..janji nak bg cd kelas...sorry guys coz late...but better late than never right??hehe....cd tu dah bg kat sume....kacawali yg study kat alex...em...camner nk bg diaorg...mybe kne mintak tlg mr.mahmood(mr. yg jaga stdnt msia)


tp ade satu perkara lg...cd klas haritu ade lebih...maksudnye ade baki...so mintak halal lah yer cd tu...pd x-tutor 4....sebarkanla pd yg lain...ckp yg cd klas tu ade lebih n mintak halal la kalo sy amik....lagipun ketua klas dah bg permission....katenye amik je...huhu..xnak upah tp nak cd jek..hehe..sorry kalau cd tu cam ntah pape je...sy hanye buat stakat termampu....kalau ade sesiape yg cd die rosak or sekat2....blh mintak yg baru kat saye k...


ni gamba klas...saje nak menyemak kat blog ni :>
masa sambutan raye kat istad..ape nama dewan tu x igt la...

2 comments:

halawatul iman said...

wana aku xde kt gmbar kelas ni..
huwaaaa..

wardah safwah said...

tu la....sape suh datang lambat...
sebenarnnye dah cari gamba ramai2 satu kelas tp rsnye dah terdelete ms zaman pembaikian windows ni... sedih2 ... :(