Tuesday, November 6, 2007

dah abis sem 1....



alhamdulillah...akhirnye sem 1 dah tamat........tp x tau la mcm mane dgn result nant......

berserah n bertawakkal je kpd Yg Maha Esa...mudahan dapat ape yg dikehendaki.......


dah lame x update blog ni.......bz la katakan.....


smalam baru habis muet......tp ade satu criter yg nak dikongsi bersama...

ade sahabat tu....2x pergi meninggalkn kmph x bgtau pun......

Qis......bile la lagi boleh jumpa.....Qis ni study kat utara nun jauh di sane.....negeri jelapang padi...

hari tu ms keluar matrik x sempat nak jumpa pun....smalam balik x bgtau..... xpe la Qis....

nampaknye lain x kene datang lagi la....... :)


buka sem 2 nant aku akan kehilangan seorg sahabat yg slalu jadi teman 'gaduhku'. betul x sakinah??ermmmm........kinah dah tubik uia,,,dapat kos sains bio.....kinah...wana ade shbt smap kat sane amik sains bio....name die mardiah.....kinah penah jumpa die dulu....... tp kan kinah......

nant sape yg nak gaduh ngn kome dlm kelas nant?????apepun....ana akan sentiasa doakan kejayaan nti x kire ant kat mane.......nant kinah nak kluar...... janah pun nak kluar....

dua2 tu jpp......

kalo janah kluar...sape nak buli wana dlm dorm....sunyi la dorm kalo janah kluar......

harap dah x de shbt lain yg nak keluar dr kmph....

:(......


apepun....yg tinggal mesti teruskn perjuangn.....tinggal lg 1 sem je lg.......

impian n cita2 akn tetap ditunaikan.....semua org ade impian .....

ape agaknye impian kalian sume yerk???


eh....ade org datang la.....

stop smpi cni je dulu.........

jumpa lg di lain lembaran.....

wassalam.....

No comments: